Oláh Viktor - mérnök-feltaláló, gerincterapeuta, sport- és pilates edző

Spine Trainer System   »   Vélemények

 Fehér Tamás ( 68 éves )

Történtem röviden az, hogy először csak lábfejem fájt, mire talpbetétet kaptam. Később a csípőm is fájni kezdett, erre injekciót kaptam. Később már a bal lábam is és lábujjaim zsibbadni kezdtek. Majd megtudtam, hogy többszörös lumbális gerincsérvem van. Orvosi tanácsra gyógytornát és McKenzie tornát kezdtem el végezni. Ez javulást nekem nem hozott ellenben a gyakorlatok végzésekor fájdalmat éreztem.

Ezek után véletlenül bukkantam Viktor weblapjára és felkerestem. Nagyon megörültem, hogy van egy hely ahol a megfelelő tudás és eszközök is rendelkezésre álltak. A módszereket szelídnek és hatásosnak tartom, minden korosztály számára javaslom. Én 68 éves vagyok, s mégis könnyeden, tudom végigcsinálni a terápiákat. 1-2 hónapi kitartás ajánlok mindenkinek. Ezen idő után csodálatos javulási eredményt éreztem a gerincemet illetően. Kikerültem az addigi depressziós hangulatomból. Ma már minden fizikai tevékenységet el tudok látni, problémák nélkül.

 


 Radványi Róbert ( 34 éves )

Gerincproblémáim első alkalommal 2012. februárjában jelentkeztek. Ekkor CT vizsgálat során megállapították, hogy kezdődő gerincsérvem van, amely kisugárzott a jobb vádlimba. A szakorvosi rendeléseket követően gyógytornát és a McKenzie tornát ajánlották. A rendszeres tornának köszönhetően enyhültek a panaszok. Ismét aktívan sportolni kezdtem. Azonban a panaszok és a hátfájdalom vissza-vissza tértek. 2014. szeptemberében az egyre súlyosbodó tünetek miatt ismét megvizsgáltak, és megállapították, hogy a korábbi diagnózishoz képest rosszabbodott a gerincsérvem állapota. A szakorvosi rendelés ugyanazokat a kezeléseket javasolta, amelyek korábban sem nyújtottak tartós megoldást. Ezt követően komolyabban utána néztem a gerincproblémákkal küszködők számára nyitva álló lehetőségeknek. Egy ismerősöm által találkoztam a gerincem.hu honlappal és stúdióval, amely sok új információt adott amellett, hogy komplex, személyre szabott torna programot kínált. Újdonság volt, hogy a talajon végzett általános hátizom erősítő és nyújtó gyakorlatok mellett a Spine Trainer innovatív, gerincterápiás eszköz mások által eddig nem ajánlott, hatékony, hosszú távú megoldást nyújthat az állandóan visszatérő panaszokra. A rendszeres kezelések pozitív hatásait érezve, otthoni használatra is tervezek egy Spine Trainert, amelynek folyamatos használatával biztosítottnak látom a hosszú távú, tartós gyógyulást.

 


Kapocsi Zsuzsa ( 33 éves )


Nyaki gerincsérvem van. Sokfajta kezelésen, tornán vettem részt, de hosszú távú tünetmentességet, gyógyulást nem eredményeztek. Gyógymódok, mozgásterápiák után kutatva az interneten bukkantam rá „gerincem.hu” stúdióra. A barátságos stúdióban egyszerre van alkalmam elsajátítani az egyedülálló kínai gerinctornát, erősíteni a Viktor által fejlesztett gerinctréning gépeken, majd ellazulni a zseniális Ceragem V3 Master masszázságyon. Úgy érzem megtaláltam a számomra tökéletes terápiát.


 


 Tilda néni ( 70 éves )

Hónapok óta tartó hát és deréktáji fájdalmam miatt 2 hónapja kerestem fel a gerincem.hu stúdióját. Már a 2. alkalom után jobban éreztem magam, csökkentek a panaszaim és könnyebb lett a járásom. Javult a közérzetem és a vérnyomásom is beállt. Ezért azt javaslom minden gerincproblémával rendelkező betegnek, hogy mielőbb keresse fel a stúdiót. Itt szakértő segítségével kellemes körülmények között sajátíthatjuk el ezt a csodálatos mozgásformát, amit mindenkinek szeretettel ajánlok.


 Rózsa Flóra ( 19 éves )

Egy ismerősöm ajánlására kerestem fel a stúdiót. Enyhe fokú gerincferdülésem van. A gyógytornát már próbáltam, illetve a fitnesz jellegű mozgásokat. Eddig nem ismertem a DaoYin-t. Lenyűgözött az, hogy ez a kínai torna mennyire más. Ez tényleg gerinctorna! Viktor ezer meg egy kérdésemre adott kimerítő választ és megmutatta, hogy milyen gyakorlatok kell végeznem, s mely gyakorlatokat ne csináljak. Nagyon hangulatos a stúdió, itt tényleg kellemes a gyógyulás. Ajánlom a fiataloknak is.Kökényes László ( 42 éves )

Derékfájásom miatt érdeklődtem a stúdió iránt. S végül egy ingyenes próba során tapasztaltam meg az alábbiakat:

Az itteni masszázsfotel "csúcskategóriás". Tud kompresszoros légpárnákkal nyirokmasszázst, talpmasszázst (méretre állítható: a magasságomat, s lábhosszamat is simán be lehetett állítani), hátmasszázst, Thai masszázst, különböző intenzitással beállítható állapottól függően. Hát, és nyaki gerinc tekintetében is jól dolgozik. A Ceragem fekvő masszázságy meg, hmm no az alaposan kinyújtotta az ágyéki gerincszakaszt is, még ez se a legkeméynebb fokozaton ment, de mint akinek egy csontkovács térdelt volna a hátába, olyan alapos munkát végzett. Alap, letapadt izomzat esetében kezdésnek nagyon tudom ajánlani ezeket! Aztán bevethető a stúdióvezető saját találmánya (Spine Trainer? ha tévedek majd kijavítanak :)), mely hamarosan orvosi minősítést kap, s hivatalos gyógyászati eszközként használható (hasonlít a denevérpadra, de ez nem Uri Gelleres fejjel lefelé nyújtópad, hanem torna eszköz, melyen speciális gyakorlatokkal javítható, edzhető egy gerinc sérves mozgása is. Ahogy a bérlet "lejár" én biztosan kipróbálom a Wu Shuang Dao Yin-t is, mely a TaiChi-re emlékeztető ahogy eddig kivettem. Az Ultra Balatonra felkészíteni is nagy bizalmam van bennük


Létai Mária ( 50 éves )
 

Munkám során sok nehéz könyvet emelgetek. Így nálam is jelentkezett a derékfájás. Az alternatív kezelési lehetőségek miatt kerestem fel a stúdiót . Mit is mondjak, remek a stúdió, ahová azóta is folymatosan járok. A DaoYin és a Spine Trainer torna néhány hét alatt rendbe hozta a derekamat. A Casada masszázsfotel és a Ceragem ágy meg egyszerűen leírhatalan. Fantasztikus élményt és rendkívül hatásos masszázst adott. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki.Nagy Eszter ( 65 éves )

Egy nyereményjáték során megnyert ingyenes próbalehetőség keretében kerestem fel a stúdiót! A stúdió nagyon kellemes megnyugtató hely. A terapeuta kedves, közvetlen. Kipróbálhattam a gerincterápiás eszközöket a masszázsfotelt és masszázságyat, ami nagyon kellemes volt. Várom a következő alkalmat amikor mehetek. Gerincproblémásoknak nagyon ajánlom. Köszönöm Viktornak

 

Csuka Zsolt ( 25 éves )

Gerincferdülés és derékfájás miatt kerestem fel a stúdiót. DaoYin tornát a Spine Trainert és a Ceragem V3 -as ágyat kezdtem el alkalmazni gerincem kezelésére. Már a 2. alkalom után javulást éreztem a testtartásom, az 5. alkalom után pedig már elmúltak a deréktáji fájdalmak is. Ami a tornában nagyon tetszik, hogy dinamikus mozgásforma, és a gyakorlatokkal minden porcikánkat megmozgatjuk. A ferde paddal jól lehet nyújtani és egyben erősíteni is a gerincet. A masszázságy rendkívül jól ellazít, és mellette hatékonyan átmozgatja a gerinc szakaszait. A stúdió hangulatos, Viktor pedig kedves, segítőkész, és minden kérdésre kielégítő választ ad. Szóval minden eszköz adott a gerincbántalmak javítására, csak kitartás és akaraterő szükséges.

 

 

Kapcsolat