Oláh Viktor - mérnök-feltaláló, gerincterapeuta, sport- és pilates edző

Spine Trainer System   »   Gyakori kérdések

 

Miben más a Spine Trainer pad és nyakgép  a többi hasonló elven működő eszközöktől?

A gravitációs állványok és gerincnyújtó padok sporteszközök, míg a Spine Trainer egy orvositechnikai eszköz. A  Spine Trainer System gerincsérv, csigolyaelcsúszás, gerincferdülés, izomrövidülés műtét nélküli gyógyítására, valamint ezen betegségek megelőzésére szolgál. A Spine Trainer padon, biztonságosan, kényelmesen és az alkalmazott erők pontos mérése mellet történik a terápia, míg az egyéb eszközökön csak a saccolunk. Belegondolni is rossz abba, amikor valaki azt mondja, hogy: nem tudtam meddig nyújtsam a gerincem, így túlnyújtottam és komoly sérüléseket szereztem. Erre a  Spine Trainer esélyt sem ad!

A Spine Trainer pad olyan orvosi eszköz, mely biztosítja a gerincgyógyászati eszközökkel szemben támasztott követelményeket: Szelíden és kíméletesen, a fokozatosság elvét szem előtt tartva képes regenerálni gerincünket, miközben minden korosztály számára alkalmazható a káros hatásokat mellőzve. Számtalan kényelmi kiegészítővel és több különböző terápiát ötvözve is használhatjuk. Ilyenek például az infra hő terápia, a teljes test vibráció, a precíziós dekompesszió, a mágneses és légpárnák, vagy a könyök és hónaljtámaszok alkalmazásnak lehetőségei. Egyéb gravitációs eszközökkel ezek elérhetetlen álmok maradnak.

A gravitációs állványok és egyéb padok nagyrész olcsó, (tehát gyenge minőségű) importált termékek, míg a Spine Trainer pad elnyűhetetlen,  biztonságos és kiváló minőségű hazai termék.

Amennyiben vásárlási szándéka merül fel, kérem és javaslom a fent leírtak mérlegelését, hiszen saját és mások gerince, egészsége a tét.

Miben más a Spine Trainer nyakgép  a többi hasonló elven működő eszközöktől?

A gumiszalaggal vagy vízzel töltött zacskókkal működő szerkezetekhez képest a Spine Trainer nyakgép precíziós erőket, számítógépes mérési és vezérlési módszereket alkalmaz a nyaki gerinc nyújtására, miközben teljes kényelmet és szabadságot biztosít a menet közbeni tornagyakorlatok végzéséhez. Hiszen úgy mint a pad, ez a gép is aktív dekompressziót alkalmazó találmány, azaz a felhasználó aktív részese a kezelési folyamatának, így éri el a gyógyulásához szükséges gyógyító hatásokat.

Mi szükséges a gerincsérv hatásos kezeléséhez?

Mit jelent a intermittáló dekompressziós hatás?

Mi az aktív intermittáló dekompressziós nyújtás?

Mit jelent, hogy orvostechnikai eszköz?

Miért nem jó egy darab deszka vagy ajtó helyette?

Lógok okosban egy csövön, az miért ne lenne jó?

Barkácsember vagyok, miért ne bütyköljek egy ilyet a sufniban?

Mire is jó a Spine Trainer System?

Miért van szükség a Spine Trainer terápiára?

Miért válasszam, ezt a kezelési módot?

Mennyi idő múlva érzem a javulást?

Mennyi ideig kell használni?

Mindenkinek segít?

Akár az otthonomban is használhatom?

Hogyan kell használni a rendszert?

Milyen hatásokat ad a rendszer?

Van-e káros hatása a rendszernek?

Miért lett  a Spine Trainer a legek bajnoka?

Miért ajánljuk a Spine Trainert?

Miért a Spine Traniert válaszd?

Kinek ajánljuk a használatát?

 

Kapcsolat