Oláh Viktor - mérnök-feltaláló, gerincterapeuta, sport- és pilates edző

Spine Trainer System   »   A Spine Trainer System

Spine Trainer System® a gerincspecialista


Figyelem!
„Az orvos kezel, a természet gyógyít.”
(Medicus curat, natura sanat.) – Gaius Petronius Arbiter (c. 27 – 66 AD)

A Spine Trainer rendszer természetes hatásokat biztosít, ezért gyógyít!

Talán legfontosabb gondolatom az, hogy a gerincsérv vagy porckorongsérv kialakulása SOHA nem a porckorong hibája! Mindig valamely izomrendszer működési zavara a kiváltó ok, mely a gerinc túrtehelésével jár. S ez a folyamat eredményezi végül a porckorongok sérvesedését. Tehát nem csupán egy porckorongsérvet, hanem egy izomrendszerbeli harmóniát is helyre kell állítanunk. A Spine Trainer gépek sikere abban rejlik, hogy aktív tornával és nyújtással az izomrendszer működését, s az aktív-dekompresszióval pedig a porcorongokat állítja helyre. Ez a kettős hatás képes arra, hogy gerincünk egy korábbi, tünetmentes, gyógyult állapotába kerüljön.

"Gerincgyógyítás különleges mérnöki szemlélettel, precizitással" lehetne a szlogenünk. De a lényeges méis az, hogy a világon egyedülálló, aktív gerincnyújtó hatást és dinamikus dekompressziót kaphatunk a rendszer használatával! Ezen hatások megannyi gerincproblémára és fájdalomra adnak hathatós segítséget.


A Spine Trainer System® gépei, szabadalmaztatott technológiát képviselő magyar találmányok és orvostechnikai eszközök.
A Spine Trainer System® , nem egy hipp-hopp ötlet eredménye. Ez a csúcsminőségben készült, professzionális technikát képviselő eszközrendszer, közel két éves (gondos mérnöki) tervezés és kivitelezés eredménye. A végeleges típust, több prototípus gyártása is megelőzte. A folymatos fejlesztések ereményeként a Spine Trainer rendszer, így vált mára egy fantasztikus orvostechnikai eszközcsaláddá.

A Spine Trainer gerincpad egy speciális, multifunkciós és modulárisan bővíthető gerincnyújtó tréner. Több, a gerinc regenerálásához szükséges hatást képes egyidejűleg biztosítani a felhasználó számára. Ilyen a gravitációs és dekompressziós nyújtás, az infra hőterápia és a teljes test mikro-vibráció is. Teljesen innovatív eszköz, mely minden korosztály számára könnyen és biztonságosan használható. Különösen kényelmes rajta a gyakorlatok végzése, melyet sok kiegészítő alkalmazhatósága is tovább fokoz. Képes segíteni azokon a hát és nyak fájdalmakon, melyekről sokan úgy gondolják, hogy együtt kell élniük velük, vagy egyedüli megoldás csak a műtét lehet.

A Spine Trainer gerincpadról:

Sajnos sokan összetévesztik a denevér ággyal, a gravitációs állványokkal, vagy egyéb pl. a falhoz támasztott deszka jellegű termékekkel!

NEM, ez NEM az a KATEGÓRIA!

A gravitációs állványok és "lógatós" gerincnyújtó padok sporteszközök.  A Spine Trainer egy orvositechnikai eszköz. A  Spine Trainer System® gerincsérv, csigolyaelcsúszás, gerincferdülés, izomrövidülés műtét nélküli gyógyítására, valamint ezen betegségek megelőzésére szolgál. A Spine Trainer padon biztonságosan, kényelmesen és az alkalmazott erők pontos mérése mellet történik a terápia és a nyújtás. Más eszközökön csak a saccolják, azt amit mi pontosan mérünk! Az emberi gerinc nem egy többéletes videójáték, ez maga a valóság a testünk és az életünk tartóoszlopa! Ne játszunk, ne kísértletezzünk vele, mert nem éri meg!

Belegondolni is rossz abba, amikor valaki azt mondja: "nem tudtam, hogy nyújtsam a gerincem" talán kicsit túltotam, lehet hogy kiszakadt a sérvem?!

Erre a  Spine Trainer esélyt sem ad!

A Spine Trainer pad olyan orvosi eszköz, mely biztosítja a gerincgyógyászati eszközökkel szemben támasztott követelményeket. Szelíden és kíméletesen, a fokozatosság elvét szem előtt tartva képes regenerálni gerincünket, miközben a káros hatásokat mellőzve minden korosztály számára alkalmazható. Számtalan kényelmi kiegészítővel és több különböző terápiát ötvözve is használhatjuk. Ilyenek például: az infra hő terápia, a teljes test vagy gerinc vibráció, a precíziós dekompesszió. Kiegésztőként: a mágneses párna, a légpárna, a könyök és hónaljtámaszok vagy a gerinchíd alkalmazásnak lehetőségei.

A szimpla gravitációs elvű nyújtó eszközökkel, ezek elérhetetlen álmok maradnak.

A gravitációs állványok és egyéb padok nagyrész olcsó, gyenge minőségű, importált termékek, míg a Spine Trainer pad elnyűhetetlen,  biztonságos és kiváló minőségű, hazai termék.

A Spine Trainer padon nem kell fejjel lefelé tétlenül lógni, ezért nem okoz esetleges káros agyi és szemnyomás fokozódást, nem serkenti fel a pulzust és a vérnyomást. Nem kell rajta hosszú pecekig tétlenül lógni, melynek eredményekét túlnyúlhat a gerinc, instabillá, s így sérülékennyé válhat. Bármikor könnyen le lehet szállni róla, de ugyanakkor leszállás nélkül is lehet rajta pihenni. Könnyedén használható idősebbeknek is. Használata nem igényel testretre szerelt kiegészítőt és felügyelet nélkül, egyedül is biztosnággal alkalmazható.

A derékfájdalom, a hát- és gerincproblémák nagy része, gyógyszeres és műtéti kezelés nélkül sikerre gyógyítható e rendszer alkalmazásával. A napi rendszeres használatával, újra rugalmas, mozgékony lesz a gerincünk, a tartó izomzat erősödik, miközben laza és hajlékony állapotban marad, megszűnik a gyötrő fájdalom, ismét örömteli élményt ad a mozgás.


A hátgerinc tréner pad a lumbális és háti gerincszakaszt hivatott összetett terápiás módszerekkel kezelni. Az eszköz alkalmas a kisebb derékfájástól a sérvesedett gerincek kezelésére is.

A Spine Trainer gerincnyújtó edzőgépeken speciális gyakorlatokat végezhetünk, miközben hátgerincünk egy a gravitációs, vagy önerő által megnyújtott terheletlen állapotban van. A torna alatt kellemes infrahő-terápia biztosítja a gerinc teljeses ellazulását, amit akár finom vibrációs masszázzsal is fokozhatunk.

A dekopmressziós kiegészítő modul segítségével, preciziós ( digitális műszerrel mért ) nyújtást, illetve aktív, dinamikus dekompressziót tudunk létrehozni a gerincben!

Nincs fejjel lefelé való lógás, mely sok káros mellékhatással bír. Az eszköz rendszeres használata mellett néhány hónap alatt is jelentős javulás érhető el, akár komoly gerincproblémák esetén is. Saját gerincem  sérveit harmad méretűre korrigáltam, pár hónap alatt.

A nyaki gerinctréner, a nyaki szakaszt hivatott összetett terápiás módszerekkel kezelni. Az eszköz alkalmas a kisebb nyakfájástól a sérvesedett gerincek kezelésére, de az izmok erősítésére is. A Spine Trainer nyaktréner gépen speciális gyakorlatokat végezhetünk miközben nyakigerincünk egy a gravitáció által megnyújtott terheletlen állapotban van. A gép kézi és számítógépes program szerint is képes kezelési terápiát adni, miközben az alkalmazott erőket precíziós mérőegységen kontrollálhatjuk! A torna alatt kellemesinfrahő-terápiát is kaphatunk a nyakgallér alkalmazásával, így a gerinc teljes ellazulását elérve. Az eszköz rendszeres használata mellett, már néhány hónap alatt is jelentős javulás érhető el, akár komoly gerincproblémák esetén is.
 

A gerincpad dekompressziós modulról:

A dekompressziós modul komolyabb porckorongsérvek gyógyítása esetén nélkülözhetetlen! Alkalmazásának segítségével, maximális precizitás érhető a gerinc nyújtása során, mivel a beépített digitális mérőműszer a pontos és aktuális nyújtóerőt méri és jelzi ki. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően már hangutasításokat és ütemezést is képes adni a felhasználó számára.

A további komfort és kényelem eléréséhez már prizmaszemüveget is használhatunk.


A Spine Trainer miniről:

A Spine Trainer mini, a mini gerincpad. "Kicsi, de hatásos" mint a bors. Ez a gerincnyújtó híd kiváló segítője a gerincpadnak, leginkább annak kiegészítőjeként ajánlott. Remekül használható az alkalmazhatósági területek bővítésére, de önállóan is segít a talajon végezhető gerinctornák gerinbaráttá tételéhez. Segíti a nyújtó és erősítő gyakolatok helyes és biztonságosabb kivitelezését. A digitálisan szabályozható infra-hőterápiát a mini is biztosítja, a gerinc ellazítása és gyógyulása érdekében.

Alkalmazható kiegészítők és tartozékok a gerincpadhoz:

- Könyöktámasz
- Hónaljtámasz
- Mágneses fejpárna
- Légpárna
- Lábtrató
- Mellkasöv
- Gumilabda
- Gumiszalag
- Gumiballon
- Kézkampó
- Spine Trainer mini, gerinchíd
- Dekompressziós mérő (és akár beszélő-ütemadó) egység

A Spine Trainerrel elért eredményem:

Saját gerincem egy háti és két lumbális porckorongsérve
vált a múlté, néhány hónap aktív használat után!
Mindez kilinikai vizsgálatokkal alátámasztva.

Az eredmény megnézhető videón itt:


 

Fotósorozaton pedig itt.

Az alábbi képeken jól látható balról-jobbra haladva a 4-5 csigolyaközi porckorong nagy sérvesedése,
mely gyakorlatilag a kornak megfelelő gyári állapotba került. Megfigyelhető még, hogy nem csak ennek, de a felette levő további porckorongok is a térfogat, illetve magasságnövekedése is. így eredmény képpen a kisizületek felszínei távolodnak, az ízületi tok kifeszül és a derékfájdlmak,  a "becsípődések" is megszünnek! Nos, ilyen eredmény érhető el a Spine Trainerrel rendszerrel! S a bizonyítékok: az alábbi fotók saját gerincem fevételei és ugyanazon területről készültek.


Egy általam kezelt vendégem rendkívüli gyógyulása, valamit további hasznos videóim alább tekinthetők meg:

Kiegészítő információk:

Kizáró tényezők lehetnek:

Kapcsolat