Spine Trainer gerincterápia

FacebookInnováció

A közel 3000 éves kínai kultúra és a hatalmas tudás előtt fejet hajtva jelentem ki azt, hogy igencsak helye van a mai modern eszközöknek, módszereknek is a különféle terápiákban. Ezer meg egy olyan találmány van a világon, ami sok-sok ember életét vagy egészségét mentette meg és segíti őket egy boldogabb élethez.

Ezt a tényt felölelve döntöttem el, hogy én is leteszek valamit tudomány asztalára. Jelenleg három szabadalmaztatott találmányom van.

Egy prevenciós és két rehabilitációs célra. De ez még csak a kezdet. Igazából nincs olyan hét, hogy valami okos dolog ne pattanna ki a fejemből. Sajnos ma hazánkban egy új termék (hivatalsos) piacra hozása milliós költségekkel jár, így ez igencsak átgondolandó dolog.

Terveim között szerepel két újabb találmányom levédetése, s későbbi piacra juttatása. Jelenleg a meglévőket szeretném kellő mértékben támogatni azért, hogy minden érdeklődő számára mielőbb elérhető legyen.

 

A Spine Tariner System 2015-ben megkapta az Orvostechnikai Eszköz minősítést, mely garancia a minőségre! Valamint 2019-ben a szbadalmi bejegyzést is!