Spine Trainer gerincterápia

FacebookMagamról

Kedves gerincbajos sorstársak!

Sok szakmám közül, az eredetit tekintve villamosmérnök vagyok a nem létező "gerincsérvesek klubjának" oszlopos tagja.

A sors furcsa fintoraként éveket dolgoztam olyan gyógyszergyárakban, ahol többek között derék és hátfájásra alkalmazott izomlazító és fájdalomcsillapító gyógyszereket is készítettek. A gerinctáji problémáim több mint 10 éve kezdődtek, (azelőtt azt sem tudtam, hogy ilyen létezik a világon). Reggelente gyorsan múló fájdalmaim voltak, melyek 1 éven belül a "becsípődésnek" nevezett tünetig és a teljes mozdulatlanságig fajultak. Évekbe telt mire a mai egészségügyi rendszerben sikerült egy CT vizsgálatig jutnom. Ekkor derült ki számomra az, amitől akkor már tartottam. Gerincsérvem lett, több is! Ekkor egy világ omlott össze bennem. Később nem csak a világ, hanem rendszeresen a gerincem is összeomlott.

A sorozatos fájdalmak, becsípődések, görcsök és a totális elkeseredettség mindennapossá vált. A gerincsérvem rögeszmévé az életem középponti kérdése lett, de eldöntöttem, hogy ha törik, ha szakad, én véget vetek ennek a rémálomnak. Gyakorlatilag az elmúlt 10 évben a létező összes „ szakembernél” megfordultam, amit lehetett kipróbáltam, de az állapotom csak idei-óráig javult, inkább romlott. Rájöttem, hogy senki sem tud segíteni rajtam. S ekkor értettem meg azt, hogy csak magam, csak saját magam tudom meggyógyítani. Ezermester típus létemre mindig mindent megjavítok, de magammal valahogy mégis nehezen bírtam. Makacs kis jószág ez a sérv! Sok mindent kipróbálva kutatva az információk tengerében jöttem rá arra, hogy a legfőbb probléma elérhető kezelési módszerekben van. Alapjukban hibásak, mert tüneteket kezelnek, nem pedig az okot és a kiváltó tényezőket!

Autodidakta módon képezve magam, jelentős tudásra tettem szert. A tudás pozitív és negatív hatásait megéltem a saját gerincemen át megtapasztalva. Nem volt mindig kellemes érzés. Ma már pontosan tudom, hogy mi javít a gerinc állapotán, s mi az ami árt a gerincnek. A helyes szemléletmódot felállítva rövid idő alatt jelentős javulást értem el. Gyakorlatilag helyreállítottam a gerincem statikáját és a regeneráltam a sérült porckorongjaimat. Két centimétert nőttem! Ez idő alatt néhány gerincterápiás találmányt is készíettem, s azzal is tisztába lettem, hogy mennyi rettenetes módszer és eszköz van az interneten csodaszámként reklámozva!


Életemben egy 180° fokos fordulatot véve úgy döntöttem, hogy nem leszek tovább egy multi cég biorobotja és senki kedvéért nem leszek nyomorék. Felhagytam a számítógép előtt gubbasztó, bár biztosan fizető, de mégiscsak gerincgyilkos munkámmal, s a megszerzett tudásomat tovább gyarapítom. Egy közel 3000 éves csodás, s rendkívül hatásos kínai mozgásformát elsajátítva döntöttem el, hogy gerincterapeuta leszek és saját gerincterápiás stúdiót nyitok.

Megtettem!

A Gerincem.hu-t és a stúdiót, s a YouTube csatornámat azért hoztam létre, hogy tudásom és tapasztalatom dióhéjban megoszthassam sorstársaimmal, bízva abban, hogy segítséget nyújthatok nekik ezzel.

Üdvözlettel:                                        

Oláh Viktor    
WuShuang DaoYin gerincterapeuta,
sportedző,
mérnök és feltaláló